ΕΜΠΟΡΙΟ - ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ - ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΘΕΝΟΙ ΕΥΒ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ - ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΘΕΝΟΙ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Διεύθυνση - ΕΜΠΟΡΙΟ Διεύθυνση: ΚΑΘΕΝΟΙ Τ.Κ. - ΕΜΠΟΡΙΟ Τ.Κ.: 34018
Περιοχή - ΕΜΠΟΡΙΟ Περιοχή: Εύβοιας Κατηγορία - ΕΜΠΟΡΙΟ Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
Τηλέφωνο - ΕΜΠΟΡΙΟ Τηλέφωνο: 2221500133 Fax - ΕΜΠΟΡΙΟ Fax: -
Κινητό - ΕΜΠΟΡΙΟ Κινητό: 6980088868 E-mail - ΕΜΠΟΡΙΟ E-mail: info@manitariadirfis.gr
Υπεύθυνος - ΕΜΠΟΡΙΟ Υπεύθυνος: ΛΑΧΟΥΒΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΜΠΟΡΙΟ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΜΠΟΡΙΟ Ιστοσελίδα:
Εταιρικό Προφίλ H εταιρεία Ε.Λαχουβάρης – Α. Μαστρογιάννης ΟΕ με διακριτικό τίτλο «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ ΟΕ» ανήκει στους 2 γεωπόνους Λευτέρη Λαχουβάρη και Θανάση Μαστρογιάννη  οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των μανιταριών από το 1995 . Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το Μάρτη του 2004 με την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής υποστρωμάτων και την δημιουργία του πρώτου δορυφορικού συστήματος καλλιέργειας  μανιταριών, ενώ  το 2006 εισήλθε στην παρα...
Επισκέπτες: 18367

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ - ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΘΕΝΟΙ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ - ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΘΕΝΟΙ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Εταιρικό Προφίλ

H εταιρεία Ε.Λαχουβάρης – Α. Μαστρογιάννης ΟΕ με διακριτικό τίτλο «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ ΟΕ» ανήκει στους 2 γεωπόνους Λευτέρη Λαχουβάρη και Θανάση Μαστρογιάννη  οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των μανιταριών από το 1995 . Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το Μάρτη του 2004 με την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής υποστρωμάτων και την δημιουργία του πρώτου δορυφορικού συστήματος καλλιέργειας  μανιταριών, ενώ  το 2006 εισήλθε στην παραγωγή μανιταριών πλευρώτους και λεντινούλα .

Η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Πισσώνα Ευβοίας ενώ συγχρόνως λειτουργεί και την κεντρική μονάδα παραγωγής υποστρωμάτων στους Καθενούς Ευβοίας .   

 

Δυναμικότητα Παραγωγής

Υποστρώματα καλλιέργειας μανιταριών

H παραγωγή των υποστρωμάτων βασίζεται στην παστερίωση των πρώτων υλών  σε ανοξείδωτο τούνελ 640m3 με  πλήρως αυτόματα ελεγχόμενες συνθήκες μέσω Η/Υ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ειδικών μεταφορικών ταινιών ολλανδικού οίκου ενώ το άδειασμα  του τούνελ παστερίωσης και η σπορά γίνεται αυτόματα χωρίς το υλικό να εκτεθεί σε εξωτερικούς παράγοντες, μέσα σε χώρο ασηπτικών συνθηκών. Το υπόστρωμα συσκευάζεται μέσα σε  ειδική μηχανή ιταλικού οίκου (μπλοκέρια) σε μπλοκς των 18 κιλών .

 H παραγωγική δυνατότητα είναι 12.000 μπλοκς των 18Kg  ανά βδομάδα.

 

Παραγωγή νωπών Μανιταριών

Η παραγωγή νωπών πλευρώτους και λεντινινούλα καταλαμβάνει 7000m2 υπό κάλυψη σε θερμοκήπια με μόνωση και ελεγχόμενες συνθήκες. Η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα σε φρέσκα πλευρώτους είναι 300 τόνοι, 35 τόνοι κίτρινα πλευρώτου και φρέσκια λεντινούλα 12 τόνοι .

Προιόντα με μανιτάρια

Η εταιρεία μας έχει στην γκάμα  της πλέον των 100 προιόντων που έχουν επιμεληθεί προσεχτικά και ύστερα από μελέτη ειδικοί γεωπόνοι, γευσισγνώστες και σεφ.  Η γκάμα περιλαμβάνει ζυμαρικά με μανιτάρια , προιόντα τρούφας, σάλτσες , μαρινάτα, αποξηραμένα μανιτάρια, φαρμακευτικά μανιτάρια , μπύρα shiitake και σνακ μανιταριών όπως σοκολάτα και μπισκότα.

 

ΕΡΕΥΝΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

H εταιρεία μας συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (εργαστήριο Γενικής & γεωργ. Μικροβιολογίας) και με το ινστιτούτο τεχνολογίας αγροτικών προιόντων ( πρώιν ΕΘΙΑΓΕ)  σε θέματα καλλιέργειας μανιταριών, καθώς και της βελτίωσης των διατροφικών και βιονεργών συστατικών των μανιταριών  .

Βραβεία – Διακρίσεις

Το προϊόν «Φρέσκα Μανιτάρια Λεντινούλα» απέσπασε ΒΡΑΒΕΙΟ GOURMET 2009-2010.

Βραβείο ελληνικό τυποποιημένο προιόν «Τα 100 καλύτερα 2012» στο “Ελαιόλαδο με λευκή τρούφα 100ml” και «Βούτυρο με λευκή τρούφα 100ml»  

Βραβείο Ποιότητας Γαστρονόμος 2013 «ελληνική καινοτόμος επιχείρηση »

Βραβείο Πρότυπης καλλιέργειας 2014 Επιμελητήριο Ευβοίας.